Advies op maat

De meting wordt netjes uitgewerkt in een heldere rapportage. Uiteraard tonen we in het rapport in grafiekvorm wat er gemeten is en lichten dat ook toe.

Door de meetgegevens op een zorgvuldige manier te bekijken kan een conclusie worden getrokken die ook in het rapport komt. Het kan zijn dat de conclusie is dat de installatie bij bedrijfsvoering een slechte cosinus phi heeft.

Door verder te kijken, en tijdens de meting samen met u wat zaken door te nemen, kunnen we u een of meerdere adviezen geven. Dit is standaard in onze rapporten. Soms is het advies om ondanks de meetgegevens, niet te investeren. Of in andere zaken om de energie efficiënter te gebruiken.

Een advies is altijd op maat, met inzicht in uw installatie en bedrijfsvoering. Wel met de beperkte kennis die wij van uw bedrijf hebben, maar samen kunnen we zeker een goeie oplossing bedenken en vormgeven. U weet hoe dingen werken in uw bedrijf, wij weten hoe we met energie moeten omgaan.

Energiebesparende maatregelen, powerfactor en cosinus phi verbetering, harmonische filters zijn soms kostbare investeringen en die moeten van nut zijn in uw bedrijf.

 

U krijgt advies op maat